Lauwersoog

Lauwersoog

Lauwersoog

‘Schitterende gezinscamping in Nationaal Park Lauwersmeer Groningen’

  • 5***** Camping 2018 en ANWB Top Camping 2018!
  • Familiecamping bij zee in Groningen
  • Gelegen bij zee, in het bos en aan het Lauwersmeer
  • Uitermate geschikt voor watersporters
  • Supermarkt en restaurant op de camping
  • Recreatieteam in schoolvakanties

Spreken de woorden rust, water, natuur, De Noordzee, wandelen, fietsen, genieten en een schitterende camping u aan? Beleef uw vakantie met een hoofdletter V op Camping en Recreatiecentrum Lauwersoog. Kamperen doet u op een van de vier soorten kampeerplaatsen. Deze liggen aan het water, tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Welke plek het precies wordt, hangt af van de voorkeur voor luxe of basic, groot of klein, privacy of levendig etc. Het park is uitermate geschikt voor watersportliefhebbers, het hele gezin of rustig samen met z'n tweetjes. Op de camping wordt er Nederlands, Engels en Duits gesproken.

Camperplaatsen
Vanaf 1 oktober 2020 gaan onze camperplaatsen uit de verhuur in verband met het bouwen van een zwembad op deze plaatsen.

Sluiten

Lauwersoog ★★★★★

Strandweg 1 9976 
VS Lauwersoog. 
T: 0519 – 34 91 33
E: info@lauwersoog.nl

Zoek & boek

Zoek & boek

.

Park foto's

3 meest populaire accommodaties

.

Zoover beoordelingen gasten

Top!!!

Heerlijk huisje gehuurd. Schoon en gezellig. Camping zelf is ook heerlijk en prachtige omgeving! Veel animatie voor tieners in de avond zoals levend stratego enz. Top!

Nina, 19-07-2020

Geweldige camping

Lekker rustige camping. Zeer schoon sanitair met voldoende wc papier dus je hoeft niet met je rol onder de arm naar het toiletgebouw. De douches zijn lekker warm en je kan er zo lang onder blijven als je wilt. Geen muntjes nodig. De wifi op de camping is waardeloos. Er is een hotspot maar die werkt alleen naast de receptie. Voor oudere kinderen is er bij slecht weer niet veel te doen. Er is het meer waar je kan zwemmen en surfen, er is een voetbal- en basketbalveld. Voor jonge kinderen veel speeltuintjes en een geweldig springkussen. Er is een supermarkt waar je van alles kan krijgen. De dichtbijzijnde jumbo zit 15km verderop. Ik ben hier met mijn zoon en wij vermaken ons goed met geocachen en uitstapjes in de regio. Een vaartocht naar Schiermonnikoog is een aanrader. De veerboot vertrekt vlakbij de camping. Het personeel op de camping is vriendelijk en hulpvaardig. Het restaurant heeft heerlijk eten maar is niet heel goedkoop.

Fam Stehouwer, 08-07-2020

Mooie plaatsen in een mooie omgeving.

Super netjes! Meerdere malen per dag werd het sanitair gereinigd. Compliment voor de facilitaire mevrouw!

Marja, 22-07-2020

Mooie camping aan het Lauwersmeer
''2 weken op de camping gestaan. Camping ligt prachtig aan het Lauwersmeer in een rustige omgeving. We hebben ons goed vermaakt: zeilles bij de zeilschool naast de camping, lekker spelen op t strandje en in het water. En een prachtige omgeving waar van alles is te doen. Kinderen vonden het animatie treintje op de camping erg leuk..''
Pool, 13-08-2019

Zeer aan te bevelen, zeker ook als wintercamping
''Wat een geweldige plek. Het plan was om hier 2 dagen te verblijven, dit is een week geworden. Mooie verzorgde camperpleken,fijn restaurant met aardig personeel, prettige receptie, schoon en verzorgd toiletgebouw, prachtige natuur en hele fraaie sterrenhemel WAUW! Helaas moeten wij verder maar wij komen terug. Zeer aan te bevelen,zeker ook als wintercamping.''
Sylvia van der Horst, 9-11-2018

Plattegrond Lauwersoog


plattegrond-lauwersoog.jpg

Contact

.

Adresgegevens Lauwersoog

Strandweg
9976 VS
Lauwersoog

Deze parken kunnen ook interessant voor je zijn

Klimaat in Groningen

.