DroomPark Molengroet

DroomPark Molengroet

Noord-Scharwoude

‘Kindvriendelijke 4-sterren vakantiepark midden in water- en recreatiegebied en nabij grote steden’

  • Sfeervolle en luxe 4-sterren vakantiepark
  • Ideaal voor gezinnen met kinderen en cultuurzoekers
  • Midden in water- en recreatiegebied Geestmerambacht
  • Volop genieten van de schitterende natuur en leuke dorpjes of steden in de directe omgeving
  • De stranden van Schoorl, Bergen en Egmond aan zee bevinden zich op slechts 10 km afstand

In de buurt van grote steden zijn? Het strand op 10 kilometer afstand? Toch de rust kunnen vinden op een sfeervol en luxe 4-sterren vakantiepark? Droompark Molengroet ligt in het hart van Noord-Holland, midden in het waterrecreatiegebied Geestmerambacht. Niet alleen de populaire omgeving is een reden om uw vakantie op dit park te vieren, want de faciliteiten van het Droompark Molengroet zijn ook uitstekend.

De afgelopen jaren is de camping van het vakantiepark steeds verder uitgebreid naar een 4-sterrencamping en zijn de voorzieningen vernieuwd. U geniet hier van veel ruimte en groen, goede sanitaire voorzieningen en een prachtige omgeving. U verblijft hier op een kampeerplaats met elektra. Ervaart u liever de luxe van een accommodatie, maar wilt u wel de gezelligheid van de camping beleven? Op het park staan ook diverse mooie chalets (4-6 personen). Alle chalets zijn comfortabel tot luxueus ingericht. Rondom de accommodatie ligt een mooie tuin met een zonneterras en een eigen parkeerplaats. Op het park wordt er Nederlands, Engels en Duits gesproken.

Sluiten

DroomPark Molengroet

DroomPark Molengroet
Molengroet 1
1723 PX Noord-Scharwoude (op uw navigatiesysteem 'Langedijk' aanhouden)
Tel. 0031 (0)88 055 1500
Email: molengroet@droomparken.nl

Top 3 meest populaire accommodaties

Zoek & boek

Zoek & boek

Ideaal voor gezinnen met kinderen

Tijdens de schoolvakanties wordt er door het recreatieteam vele activiteiten georganiseerd; van knutselen, sporttoernooien, playback shows, bingo's en night games tot kanoën en boogschieten. Diverse speeltuintjes, een airtrampoline, klimtoestellen en sportvelden zorgen voor nog meer vertier.