ANWB Top Camping
ADAC

Camping De Molenhof

Reviews - Camping De Molenhof

Reutum


Goede camping
Gezien aantal sterren toch wat aandachtspunten; Sanitair kan beter, wel schoon maar zeer weinig waterdruk. Bij de afwasbakken zijn de kranen te klein om er een afwasbak onder te zetten. Eten in het restaurant was erg goed! Animatie ook, de kinderen misten wel de kinderdisco. Knutselen en speurtochten waren erg leuk, ook de braderie was mooi opgezet. We komen volgend jaar terug vanwege de gezellige sfeer op de camping en omdat de kinderen zich prima hebben vermaakt. Ze hopen volgend jaar wel op disco, anders willen ze deze zelf op het veldje gaan organiseren
Fam B., 21-8-2019

Super leuke tijd gehad
Super leuke tijd gehad. Goede animatie, genoeg te doen, vriendelijk personeel. Vooral de plonsplas was fijn met onze dochter van bijna 3. Hij is ondiep waardoor ze samen met ons in de plas kon spelen. Sanitair werd goed schoongemaakt. Er wordt wel wat met de feedback gedaan want in de revieuws van vorig jaar stond dat de sanitairs niet altijd schoon waren. Bijna elke keer als ik kwam was er wel iemand bezig met schoonmaken. Mocht het dan toch nog een keer ergens vies zijn, dan komt het door de gasten die het toevallig niet netjes hebben achter gelaten. Enige minpuntje was dat we tijdens drukke momenten soms een koude douche of bijna geen water hadden.
Visser, 14-08-2019

Plezierig voor iedereen
Nette accommodatie. 4 persoonsgegevens chalet. Kinderen hebben een prima tijd gehad met voldoende speelvoorzieningen. En als de kinderen tevreden zijn, dan zijn wij het ook. Veel te doen ook in de buurt. Eet gelegenheid op de camping beperkt tot een vette hap. Echter genoeg restaurants in de buurt. Restaurant bij de ingang van het park is ook prima.
Familie Smits, 12-08-2019

Fantastisch
We vonden het geweldig. Super geweldige week gehad. 1e keer met de kindjes camperen en die hebben genoten van alles wat er te doen was en het mooie weer. Elke dag de verse broodjes als ontbijt heerlijk genieten.
Saskia, 12-08-2019

Supertof
Wij stonden op veld A. Mooi ruim veld met speelkasteel. Dicht bij de winkel en het zwembad en de plaza. Sanitair prima schoon. Camping zeer overzichtelijk en genoeg animatie!
Marielle, 11-08-2019

Zoek & boek

Zoek & boek

.