Bij welk park wil jij je vakantie vieren?

Vakantieparken in Noord-Holland

‘De toerist uithangen’ in Noord-Holland is geen enkel probleem. Waar kiest u voor; Een dagje zonnen of uitwaaien in de badplaatsen Zandvoort of Bloemendaal? Een populaire stad, zoals Amsterdam, Alkmaar of Haarlem bezoeken? Of liever een dag wandelen door de bollenvelden? Alle bezienswaardigheden bevinden zich op rijafstand van elkaar, waardoor u na een dagje uit heerlijk kunt gaan genieten van de rust op uw luxe vakantiepark in Noord-Holland.

Kustplaatsen van Noord-Holland

Niet alleen de populaire steden Amsterdam, Alkmaar en Haarlem zijn het bezoeken meer dan waard, maar ook de badplaatsen Zandvoort, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Bloemendaal aan de Noordzeekust maken Noord-Holland tot een geliefde provincie. In het voorjaar en de zomer kunt u genieten van de zon en lekker met uw (klein)kinderen spelen op het strand en het najaar en de winter zijn de periodes bij uitstek voor een verfrissende wandeling over het strand en door de duinen.

Bezoek Amsterdam 

Amsterdam biedt ontzettend veel mogelijkheden voor een daguitstap. Ontdek de beroemde Jordaan, het Leidseplein en wandelen over de Amsterdamse wallen. Even tot rust komen? Dat kan in het Vondelpark na een heerlijke dag shoppen. Liefhebbers van musea komen ogen en oren tekort in Het Rijksmuseum, Van Gogh Museum. Anne Frank Huis, Koninklijk Paleis op de Dam of in NEMO. Vergeet niet al uw helden te ontmoeten in Madame Tussauds. 

Openbaar vervoer in grote steden

De provincie Noord-Holland kunt u door de hoge parkeerkosten, drukte en gebrek aan parkeerplaatsen het beste bereizen met het openbaar vervoer. De meeste steden, zoals Amsterdam, Haarlem en Alkmaar hebben een eigen treinstation. Binnen een half uur bent u met de trein in Haarlem of Zandvoort.

Vakantiepark in Noord-Holland

Vanwege de zeer centrale ligging kunt u vanuit uw camping in Noord-Holland gemakkelijk een bezoek brengen aan een van de steden of stranden in de nabije omgeving. Zeker in het voorjaar of warmere zomermaanden is het prettig om op een camping in de buurt van het strand te verblijven.

Highlights kamperen in Noord-Holland

  • Ontdek de combinatie van rust en natuur en grote steden
  • Ontdek de steden Amsterdam, Haarlem en Alkmaar
  • Binnen 30 minuten aan de Nederlandse kust
  • Bezoek de Zaanse Schans, Zandvoort en Volendam